Funcionament EMM a partir del 23 de novembre

Benvolgudes famílies, 

Com ja sabeu, les  mesures per la contenció del brot epidèmic continuen vigents. A partir del dilluns dia 23 comença el procés de desescalada d’aquesta segona onada.

La publicació de les noves mesures fetes públiques el passat dia 16 de novembre continuaven limitant les classes presencials a les escoles de música. Malgrat això, des de l’escola de música, continuem treballant per tal de donar continuïtat als estudis musicals del nostre alumnat. Hem ofert les sessions de manera telemàtica, amb els canvis de format i diferències que comporta aquest tipus d’ensenyament. Seguint les directrius municipals,i donat que durant aquestes setmanes s’ha continuat oferint el servei i així ho seguirem fent,  les quotes mensuals es mantenen.

Després de les negociacions d’aquests últims dies, els centres reconeguts i autoritzats pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, on s’ofereixen estudis de règim especial, com és el nostre cas, han estat  reconsiderats i finalment, a partir del dilluns dia 23 de Novembre, podrem obrir les aules de manera presencial amb un màxim de sis alumnes per grup.

Per tant, a partir de dilluns 23 de novembre seran presencials: 

– les classes individuals d’instrument

– els grups de cambra 

– els grups de Workshop

– tots aquells grups de llenguatge musical el nombre d’alumnes del qual no superi els sis.

La resta de grups, el nombre dels quals és de set o més, han estat redissenyats per tal de complir les mesures vigents. Us ho expliquem de manera detallada:

SENSIBILITZACIÓ  3, 4 i 5

-Faran les classes de manera presencial, a l’horari habitual del curs.

PRIMER DE NIVELL ELEMENTAL

-Tots els grups d’aquest nivell podran fer les classes de manera presencial amb normalitat, ja que cap d’aquests supera el nombre màxim d’alumnes permès. Les classes seguiran al seu horari habitual del curs.

SEGON DE NIVELL ELEMENTAL

    –Segon A: dilluns i dimecres de 17:00 a 17:45 (Adela). Faran les classes de manera presencial en l’horari habitual.

    -Segon B: dimarts i dijous de 14:00 a 14:45 (Núria). Al ser un grup de vuit alumnes farem dos grups de quatre, és a dir, els primers 4 vindran de manera presencial el dimarts, i els altres quatre vindran de manera presencial el dijous. Els que no els toqui venir de manera presencial seguiran la classe de manera virtual des de casa. Els grups es faran de manera que els alumnes que vinguin de manera presencial sigui el dia que també tenen instrument.

D’aquesta manera tots els alumnes tindran dues sessions setmanals, una de manera presencial i l’altra de manera telemàtica. Les professores de cada grup us informaran del repartiment dels grups.

   -Segon C: dimarts i dijous de 17:30 a 18:15 (Núria) . Al ser un grup de vuit alumnes farem dos grups de quatre, és a dir, els primers 4 vindran de manera presencial el dimarts, i els altres quatre vindran de manera presencial el dijous. Els que no els toqui venir de manera presencial seguiran la classe de manera virtual des de casa. Els grups es faran de manera que els alumnes que vinguin de manera presencial sigui el dia que també tenen instrument. D’aquesta manera tots els alumnes tindran dues sessions setmanals, una de manera presencial i l’altra de manera telemàtica. Dilluns, les professores de cada grup us informaran del repartiment dels grups.

    -Segon D: dilluns i dimecres de 17:00 a 17:45 (Marta). Faran les classes de manera presencial en l’horari habitual.

Els grups de Workshop es faran amb normalitat de manera presencial i en el seu horari habitual.

*Els alumnes dels grups de migdia que tenien dificultats per connectar-se a la classe virtual, ho podran seguir fent amb la sessió de la tarda que tenen assignada.

TERCER DE NIVELL ELEMENTAL

    -Tercer A: dilluns i dimecres de 18:30 a 19:15 (Marta). Podran fer les classes de manera presencial en l’horari habitual.

    -Tercer B: dimarts i dijous de 14:00 a 14:45 (Núria) i Tercer C:  dimarts i dijous de 18:15 a 19:00 (Sara).  Com que són classes de més de sis alumnes, en farem dos grups. Uns  alumnes vindran de manera presencial el dimarts, i els altres vindran de manera presencial el dijous. Els que no els toqui venir de manera presencial seguiran la classe de manera virtual des de casa. Els grups es faran de manera que els alumnes que vinguin de manera presencial sigui el dia que també tenen instrument. 

D’aquesta manera tots els alumnes tindran dues sessions setmanals, una de manera presencial i l’altra de manera telemàtica. Dilluns, les professores de cada grup us informaran del repartiment dels grups.

   -Tercer D: dimarts i dijous de 18:15 a 19:00 (Marta). Podran fer les classes de manera presencial en l’horari habitual.

*Els alumnes dels grups de migdia que tenien dificultats per connectar-se a la classe virtual, ho podran seguir fent amb la sessió de la tarda que tenen assignada.

QUART DE NIVELL ELEMENTAL

   -Quart A: dilluns i dimecres de 18:30 a 19:15 (Núria/Sara). Farem dos grups. Uns  alumnes vindran de manera presencial el dimarts, i els altres vindran de manera presencial el dijous. Els que no els toqui venir de manera presencial seguiran la classe de manera virtual des de casa. Els grups es faran de manera que els alumnes que vinguin de manera presencial sigui el dia que també tenen instrument. 

D’aquesta manera tots els alumnes tindran dues sessions setmanals, una de manera presencial i l’altra de manera telemàtica. Dilluns, les professores de cada grup us informaran del repartiment dels grups.

     -Quart B, C i D: Podran fer les classes de manera presencial en l’horari habitual.

*Els alumnes dels grups de migdia que tenien dificultats per connectar-se a la classe virtual, ho podran seguir fent amb la sessió de la tarda que tenen assignada.

ADAPTACIÓ, CINQUÈ I SISÈ DE NIVELL ELEMENTAL , LLENGUATGE MUSICAL SECUNDÀRIA I TOT EL NIVELL MITJÀ

  –Adaptació i llenguatge musical secundària: Podran fer les classes de manera presencial en l’horari habitual.

   Cinquè i Sisè de nivell elemental i tot el nivell mitjà que siguin més de 6 alumnes, vindran igualment a l’escola de manera presencial i un cop aquí els distribuirem en dues aules i treballarem per grups.

LES CORALS

Continuaran en format telemàtic, amb l’opció d’incorporar-se amb flexibilitat horària aquells alumnes que just abans o després hagin d’anar a l’escola. 

LES ORQUESTRES I GRUPS INSTRUMENTALS

Cada professor es posarà en contacte amb les famílies dels seus alumnes i explicarà si alternen setmana o treballen cada setmana en grups separats i quins alumnes vindran un dia i quins l’altre. 

Estarem atents a les diverses modificacions que impliqui cada tram del pla d’obertura progressiva d’activitats, i us mantindrem informats.

Atentament,

Equip directiu