L’Escola Municipal de Música Josep Aymerich és un centre reconegut i autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Com a centre d’educació de Règim Especial,  ofereix la formació de Nivell Elemental i de Nivell Professional.

La nostra missió és esdevenir un referent per a tota la població en l’àmbit musical i educatiu: transmetent els valors de l’art i les humanitats a través dels programes i activitats musicals, entenent la música com una bona eina per al creixement personal i col·lectiu, i donar cobertura a la diversitat de necessitats dels usuaris, facilitant d’aquesta manera la vivència musical en els diferents àmbits i en diversos formats. Oferim des del primer contacte per part d’infants i adults, fins als alumnes que tenen la voluntat d’ accedir a uns estudis professionalitzadors, passant pels aficionats que volen gaudir de la pràctica musical. L’expressió màxima de l’escola es veu reflexada en tota una diversitat de grups corals i instrumentals a l’abast de tothom.    

L’equip de professors i professores de l’escola, amb l’el.laboració de tots els projectes, acompanya infants, joves i adults en la pràctica i gaudi de la música.

Escola Municipal de Música Josep Aymerich de la Garriga