Coral nivell elemental 3r-4t

La coral de nivell elemental de 3r i 4t ja té una entitat pròpia, fora de l’horari de llenguatge musical, tot i que segueix el treball que es fa en aquest cursos. Té dos horaris (de dimecres o dijous) per tal d’anar enllaçat amb les classes de llenguatge musical ( a excepcció dels llenguatges de migdia, que han d’escollir a quin grup poden anar). Es comença a treballar la tècnica vocal més bàsica i s’adequa el repertori a la seva edat i possibilitats. És un bon moment per descobrir i conèixer la veu com instrument únic i personal, aprendre a cuidar-la i estimar-la és un dels objectius fonamentals d’aquest nivell. Alhora es treballen i reforcen continguts de llenguatge musical com la lectura, el ritme,
l’oïda, la pulsació…

Tot aquest treball es veu reflectit en les diferents activitats que els grups de cant coral de l’escola ofereixen a les famílies i al poble.

Algunes d’aquestes activitats són: concerts de Sta.cecília, cantates de nadal als Casals d’avis, cantates de nadal al carrer, Cantata de final de curs.

«NADALES AL CARRER»

Directora: Isabel Mantecón

Horaris d’assaig: Dimecres de les 17:45 a 18:30 i Dijous de 17:30 a les 18:15, a l’Auditori