Coral nivell elemental 5è-6è

La coral de nivell elemental de 5è i 6è ja té una entitat pròpia, fora de l’horari de llenguatge musical, tot i que segueix el treball que es fa en aquest cursos. Té dos horaris ( dimecres o dijous) per tal d’anar enllaçat amb les classes de llenguatge musical ( a excepcció dels llenguatges de migdia, que han d’escollir a quin grup poden anar).

Amb els alumnes de 5è i 6è comencen les primeres experiències polifòniques, aprenent a  cantar a més d’una veu; així mateix, es dona més importància a la lectura de les peces amb notes. L’aprenentatge s’intensifica buscant una major qualitat vocal i musical. El treball de veu i el treball de grup ens permet reforçar el que s’aprèn a llenguatge i a instrument i serveix com a reforç del que s’ha treballat en cursos anteriors de cant coral. Fer concerts i audicions permet gaudir de la feina ben feta i del repertori acabat i treballat.

Algunes de les activitats que s’ofereixen a les famílies i al poble: concerts de Sta.cecília, cantates de nadal als Casals d’avis, cantates de nadal al carrer, Cantata de final de curs.

Directora: Isabel Mantecón i Adela Poch

Horari d’assaig: Dimecres de 18:30 a 19:15 i dijous de 18:15 a 19:00, a l’Auditori